Internship UX / UI Designer

Stage periode
Februari 2023 - Juli 2023

Als stagiaire UX/ UI Designer ga je niet zomaar mooie dingen maken, je gaat onze klanten verrassen door dat schepje er bovenop te doen.

Van conceptfase tot aan realisatie; onder leiding van jouw stagebegeleider en het team leer je de fijne kneepjes van het UX- en UI-Design . Daarnaast ga je van dichtbij meemaken hoe de designs waar jij aan meewerkt het digitale daglicht gaan zien.

Antonio Media is  flink in beweging en wij ontwikkelen ons nog elke dag. We zoeken iemand met dezelfde drive, die graag wilt leren en wilt ontwikkelen om een impact en het verschil te maken.

Spreekt dit jou aan? Dan heeft Antonio Media de ideale stageplek voor jou!

Wij zijn Antonio Media “and we do EPIC sh*t”

Antonio Media is een UX/ UI Design bureau gevestigd in het Klokgebouw in Eindhoven. Wij werken met passie voor design en streven voor een optimale gebruikerservaring voor digitale producten. We geloven in “doing EPIC sh*it” die een impact achterlaat bij onze klanten maar ook in de wereld. 

Wij zijn een jong bureau met een klein team en grote dromen. Onze klanten en projecten zijn enorm divers. Iedere keer kruip je weer in de huid van een nieuwe doelgroep; van non-profits tot multinationals. Wij werken het liefst nauw samen met de klant om hun wensen en behoeften goed in kaart te brengen en op deze manier aan hun verwachtingen te voldoen.

Jouw werkzaamheden

Als stagiaire UX/ UI Designer bij Antonio Media krijg je alle vrijheid om jouw creativiteit en ambitie te laten botvieren voor ons en onze klanten. Je ontwikkelt online concepten, identiteiten en je ontwerpt slimme, creatieve, verrassende en gebruiksvriendelijke user interfaces voor ons diverse klantenbestand. Uiteraard word je tijdens je stage goed begeleid en zal er gekeken worden naar waar jouw interesses op UX/ UI Design liggen.

Wat wij van jou verwachten

Je bent een 3 jaars HBO student(e) richting ICT Media design

Je hebt een oog voor detail

Analytisch, creatief en oplossingsgericht; inzichten in kaart brengen en deze doorvertalen naar nieuwe kansen en concepten;

Bij het ontwerpen houd jij altijd de eindgebruiker in gedachten

Skilled met Figma, Adobe XD - of andere prototyping tools

Je bent pro-actief, ondernemend, zelfstandig en een teamplayer

Naast Nederlands ben je ook goed in Engels in woord en in geschrift

Wat je van ons mag verwachten

Een uitdagende stage met een grote creatieve vrijheid

Een informele cultuur in een innovatief, flexibel, gedreven en betrokken stagebedrijf

Je wordt gestimuleerd en krijgt goede begeleiding gedurende je stage om het beste uit jezelf te halen. De lat ligt hoog, maar je krijgt de mogelijkheid en de vrijheid om je verantwoordelijkheden op een persoonlijke manier in te vullen.

Prettige werkomgeving met goede faciliteiten

Een stagevergoeding in overleg

Een stageplek op bruisende Strijp-S, Eindhoven

Geïnteresseerd en wil je meer weten?

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie via de button "Solliciteer nu". Wij kijken uit naar je CV, motivatie en portfolio/ studieprojecten.

Indien je nog vragen hebt, neem dan graag contact op met Claire Sandiford-Wolter op telefoonnummer 040 202 50 69.

Solliciteer nu